HERŞEYE RAĞMEN 3 PUAN GÜZELDİ

MÜCAHİD ŞAHİN`in kaleminden...

HERŞEYE RAĞMEN 3 PUAN GÜZELDİ

Advert

60.yılını kutlayacağımız 2017-2018 sezonunda galip gelmek, sıkıntılara bir nebzede olsa da ilaç gibi oldu. Sezona sıkıntılar içinde başlayan Paluspor`da taşların oturmaya başlaması en az 3-4 haftayı bulur. Şu an ki oyun ile çok sıkıntılı maçlar yaşarız ve daha kötüsü küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalan bir takım oluruz. Dsispor karşısında alınan üç puanı kimseler abartmasın. Ölüp ölüp dirilen bir takımımız vardı sahada. Rakip en 3-4 net pozisyonu gole ceviremedi. Bizler iyi olsakta savunmada gerekli önlemler alınmazsa bu sezonda  büyük sıkıntılar yaşayacağımıza benziyoruz. Bu handikapları yaşamamak için Teknik Sorumlu Ayhan Öztürk`ün ısrarla bu oyuncuları mevkisi olmayan yerde oynatmaması gerekir.Umarım Ayhan Öztürk bu sıkıntıyı görür ve yerinde teşhislerle çözüm sağlar.

Gözle görünen diğer ikinci sıkıntı orta saha alanında Kovancılarspor`dan transfer edilen deneyimli Nuri Hoca`nın tek kalmasıdır. Ona iyi bir partner bulunsa ve ileri uç nokta da pivot bir golcü olsa takımı rahat oynatacaktır. Transfer sezonun kapanmasına günler kala bu konuda gerekli olan oyuncuların alınması gerekmektedir.

Gol yükünü Kaptan Yavuz`un üstünde kalması takımı kilitlenmesine sebep olduğu gibi gol yönünde sıkıntı cekmemize sebep oluyor. Dünkü maçın genelinde Geçen seneden devam eden Barış. Nejdet ve Kadir dünkü maçın enlerindendi. Ayriyeten yeni Alınan kaleci Muhammet fazla sırıtmadı. Bir kaç maça kadar iyi bir form tutarsa adından sıkça söz ettirecektir.

Bu arada takımı en zor şartlarda sahiplenen Başkan Ferhat ATAŞ`a ayrı bir parantez açmak lazım gecesini gündüzüne katarak takımı sahiplenip tarihi takımımız olan Paluspor`u 60. yılında ayakta tutarak alt lige düşmesini engellemiştir. Kendisine bu fedakarlığından dolayı ayrıca teşekkür ederim.

 Kısaca zor şartlarda sezonun ilk 3 puanını almak güzeldi.. Nice 60 lı yıllara Paluspor

YAZAN: Mücahid ŞAHİN

 

Advert

Paylaş: