Elazığ`da Uyuşturucu Kaçakçıları Suç Makinası Çıktı

Elazığ Merkezde yapılan uyuşturucu operasyon 2 şahıs yakalandı.

Elazığ`da Uyuşturucu Kaçakçıları Suç Makinası Çıktı

Advert

Elazığ ilinde 06 Ekim 2018 tarihinde şüpheli görülen bir araç ekipler tarafından durduruldu. Araçta bulunun  2 şahsın yapılan üst aramasında birinden 50 adet satışa hazır fişek esrar maddesi ile diğerinden içimlik esrar maddesi ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak yakalanan şahıslardan satıcı olduğu belirlenenin ikametinde de uyuşturucu madde araması yapıldı. Aramalar neticesinde; 126 gram toz esrar, 151 gram Kubar esrar, metanfetamin içiminde kullanılan 3 adet cam tüp, 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca ve tabancaya ait 9 adet fişek ele geçirildi.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

“Şahıslar hakkında yapılan incelemeler neticesinde ise, kullanıcı şahsın 1’i yükümlünün kaçması (cezaevi firarisi) suçundan, 2’si uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kabul etmek suçundan, 1’i yağma suçundan ve 1’i de resmi belgede sahtecilik suçundan olmak üzere toplam 5 adet aranma kaydı olduğu anlaşılmıştır. Şahıslar, haklarında yürütülen adli tahkikat sonucunda 07.10.2018 günü sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.” denildi.

Advert

Paylaş:
Advert