Palulu Gurbetçiden Paluspor`a Anlamlı Bağış

Palulu Gurbetçi İş Adamı Özcan Gül Paluspor`a anlamlı bir bağışta bulundu.

Palulu Gurbetçiden Paluspor`a Anlamlı Bağış

Advert

Hollanda`da ikamet eden gurbetçi iş adamı hemşehrimiz Özcan Gül Paluspor kulübüne forma bağışında bulundu. 17 futbol forması, 1 kaleci forması, 3 adet antreman topu, 2 adet maç topu, 1 adet kaleci eldiveni Paluspor Kulüp Başkanı Ferhat Ataş`a teslim eden Özcan Gül şu açıklamalar da bulundu;

“Ben Hollanda`nın Den haag şehrinde ikamet etmekteyim. Bizimde spor kulübümüz bulunmaktadır. Orda yöneticilik yapmaktayım. Palulu olmam hasebiyle ve Paluspor`a gönülden bağlı olduğum için formaları getirdik. Bu formaları Palununsesi aracılığıyla yönetimle irtibata geçerek ulaştırdık. Sayın Başkanım Ferhat Ataş`a teslim ettik. Bizleri sıcak bir şekilde karşılayan sayın başkanıma ve bu konuda aracı olan Palununsesi site yönetimine de teşekkür ederim.”

Yaptığı anlamlı bağıştan dolayı Gurbetçi hemşehrimize teşekkür eden Paluspor Kulübü Başkanı Ferhat Ataş şunları dile getirdi;

“Bizi hatırlayarak bu güzel bağışta bulunan gurbetçi kardeşim Özcan Gül`e en evvela çok teşekkür ederim. Paluspor Paluluyum diyen tüm hemşehrilerimizin ortak mirasıdır. Bu miras sahip çıkılarak korunur. Özcan Gül kardeşim bu bilinçle bu güzel hediyeleri bize sundular. Örneklik açısından güzel oldu. Ayrıca bu bağışta aracı olan Palununsesi`ne de ayrıca teşekkür ediyorum.

Biz bu kıymetli hediyeleri muhafaza edip önümüzdeki sezon Palu Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulacak olan yeni yönetime teslim edeceğiz.Yani ben artık Paluspor`u gönülden bırakmasam da Başkan olarak bıraktım. Yeni oluşacak olan yönetime her konuda yardımcı olmaya çalışacağım. Paluspor başkanlığını kesin olarak bırakıyorum. ” Dedi.




Advert

Paylaş:
Advert