HÜDA PAR: Erdoğan'ı destekleme kararı aldık

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz, cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

HÜDA PAR: Erdoğan'ı destekleme kararı aldık

Advert

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz, İstanbul İl Başkanlığında yaptığı basın açıklamasıyla cumhurbaşkanı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

HABERİN VİDEOSU EKLENMİŞTİR


Parti olarak herhangi bir cumhurbaşkanlığı adayı çıkarmadıkların hatırlatan Yavuz, Cumhurbaşkanlığında nasıl bir strateji izleyeceklerine dair Genel İdare Kurulunda bir karar aldıklarını ifade etti.

"Recep Tayip Erdoğan'ı destekleme kararı aldık"

24 Haziran'da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminin altyapısının 16 Nisan 2017 referandumuyla oluşturulduğunu belirten Yavuz, "Bu referandumla getirilmek istenen cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin parlamenter sisteme göre ülke şartlarına daha uygun olduğuna karar vermiştik. Bu doğrultuda da desteklemiştik. Bu yeni sistemin doğru bir zemin ve temelde şekillenmesi için 16 Nisan referandumunda parti olarak ortaya koyduğumuz ilkeli duruşumuzu devam ettireceğiz. Bundan hareketle mevcut şartları göz önünde bulundurarak cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini devam ettirme yönünde irade beyanında bulunan sayın Recep Tayip Erdoğan'ı destekleme kararı aldık." dedi.

"Bütün vatandaşlarımızı HÜDA PAR'a oy vermeye davet ediyoruz"

Yavuz, "HÜDAR PAR olarak Diyarbakır ve Batman'da bağımsız adaylar, 79 ilde ise tam liste olmak üzere 81 ilde milletvekili seçimlerine parti olarak katılıyoruz. Bu doğrultuda, 'Önce insan öncelik adalet' diyen partimiz HÜDA PAR'ın mecliste temsiliyetini sağlamak için bütün vatandaşlarımızı 24 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde HÜDA PAR'a oy vermeye davet ediyoruz." çağrısında bulundu. (Nizamettin Aşkın- İLKHA)





Advert

Paylaş:
Advert