HÜDA PAR'dan 300 Fransız’ın küstahlığına sert tepki

​HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, Fransa eski Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin başını çektiği 300 Fransız'ın Kur'an'dan bazı ayetlerin çıkarılması yönündeki skandal bildirisine sert tepki gösterdi.

HÜDA PAR'dan 300 Fransız’ın küstahlığına sert tepki

Advert

HÜDA PAR Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, Fransa eski Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin başını çektiği 300 Fransız'ın Kur'an'dan bazı ayetlerin çıkarılması amacını taşıyan bildiriye sert sözlerle karşılık verdi.

Kur’an-ı Kerim’in ilahi bir garanti altında olduğunu hatırlatan Şahin, "Aralarında Sarkozy'nin de bulunduğu 300 Fransız’ın bu küstahça girişiminin realitede bir karşılığı yoktur." dedi.

Yahudi ve Hıristiyanların kendi kitaplarını tahrif ettikleri gibi Kur’an-ı Kerim’i ve İslam'ı da tahrif etmek istediklerini söyleyen Şahin, Fransa cumhurbaşkanlığını kaybetmiş Sarkozy'nin Siyonistlerle işbirliği içerisinde, onların desteğini de alarak seçime yönelik bir yatırım yapmak istediğini söyledi.

Şahin,  "Sarkozy’nin başını çektiği bu girişim tek kelime ile küstahlıktır. Kur’an-ı Kerim’deki bazı ayetlerin çıkarılma talebinin olabilirlikte bir karşılığı yoktur. Zaten ilahi bir garanti altındadır Kur’an-ı Kerim. Allah’ın kıyamete kadar koruyacağı bir kitaptır. Fransa’nın bu girişiminin herhangi bir karşılığı yoktur realitede. Fakat Hristiyanlar, Yahudiler kendi kitaplarını tahrif ettikleri gibi Kur’an-ı Kerim’i de tahrif etmek istiyorlar. Bu aynı zamanda Fransa Cumhurbaşkanlığını kaybetmiş Sarkozy’nin, siyonistlerle işbirliği içerisinde gerçekleştirmek istediği bir girişimdir. Aslında bir seçim yatırımıdır da.” dedi.

"Emperyalistlerin İslam'a düşmanlıkları tarihidir"

Fransa’nın da içinde bulunduğu emperyalist dünyanın, İslam’a düşmanlığının aşikar olduğunun altını çizen Şahin, "İslam’ı ve Kur’an-ı Kerim’i tahrif etme emelleri ve İslam’ı ortadan kaldırmaya yönelik düşmanlıkları tarihidir, kadimdir. Fakat bu aynı zamanda Sarkozy’nin gelecek seçimlere yönelik Siyonistlerin desteklerini alma teşebbüsüdür. Bu konuda Sarkozy, Siyonistlerin hizmetine girmiştir.” ifadelerini kullandı.

“Yahudilerin tarihi ne ise, Kur’an-ı Kerim onu aktarmıştır”

Kur’an-ı Kerim’in Yahudiliğin Allah’ın peygamberlerine ve İslam’a düşmanlığını ortaya koyduğunu, Yahudilere bir düşmanlık ortaya koymadığına dikkat çeken Şahin, “Kur’an-ı Kerim’de ‘Yahudi düşmanlığı yapılıyor’ gerekçesi gösteriliyor. Kur’an-ı Kerim bir hakikattir. Kur’an-ı Kerim tarihi, bir hakikat olarak ortaya koyar. Tarihte yaşanmış vakıaları hakikat olarak bu güne aktarır. Yahudilerin tarihi ne ise Kur’an-ı Kerim onu aktarmıştır. Yahudiler kendi Peygamberlerini öldüren bir millettir. İslam’a ve Peygamberine düşmanlık eden bir millettir.  Bu yönüyle de Kur’an-ı Kerim bir hakikattir ve bu tarihi hakikati barındırır. Mesele çarpıtılıyor ve bunun üzerinden küstahça bir girişimde bulunuluyor.” diye konuştu.

 Yahudi ve Hristiyanların kendi kitaplarını tahrif ettikleri gibi - ki Kur'an tahrif edilebilecek bir kitap değildir- Allah'ın kitabını da tahrif edip oyuncağa çevirmek istiyorlar.  Müslümanlar zaten buna izin vermeyeceği gibi Allah’uTeâlâ da hiçbir şekilde buna izin vermeyecektir. Söz konusu da olamaz. Bu sadece küstahça bir girişimdir.” şeklinde konuştu. (Ramazan Casuk-İLKHA)




Advert

Paylaş:
Advert