Palu Kaymakamlığı Bahar Futbol Turnuvası Düzenleyecek

Palu Kaymakamlığı, Palu Belediye Başkanlığı ile Palu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 2018 yılı 3. Palu Diriliş Halı Saha Futbol Turnuvası Tertip Kurulu 10/04/2018 tarihinde toplanarak, aşağıda belirtilen, turnuvaya katılım şartlarını ve turnuva kurallarını belirledi.

Palu Kaymakamlığı Bahar Futbol Turnuvası Düzenleyecek

Advert

Palu Kaymakamlığı, Palu Belediye Başkanlığı ile Palu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 2018 yılı 3. Palu Diriliş Halı Saha Futbol Turnuvası Tertip Kurulu 10/04/2018 tarihinde toplanarak, aşağıda belirtilen, turnuvaya katılım şartlarını ve turnuva kurallarını belirledi. TURNUVAYA KATILIM ŞARTLARI:

• Turnuvaya; Palu İlçesi mahalle, köy, kurum ve kuruluşlardan isteyen herkes, giriş kurallarına uygun olarak oluşturacakları takımla katılabilir.

• Turnuvaya katılacak takımlar; Kaymakamlığımızın resmi internet sitesinden veya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden alacakları başvuru formunu doldurarak müracaat edeceklerdir. Müracaatlar 10 Nisan 2018 Salı günü başlayıp 16 Nisan 2018 Pazartesi günü mesai saati bitiminde sona erer.

• Turnuvaya katılım başvuru formuna aşağıda yazılı olan belgeler eklenecektir.

A- Kimlik Fotokopisi

B- İkametgah Belgesi ( Kamu Görevlileri dışındaki katılımcılar için 01/04/2018 tarihinden sonra ikametgahını Palu İlçesine taşıyanlar turnuvaya katılamayacaktır.)

C- Görev Yeri Belgesi ( Kamu Görevlileri İçin)

D- Katılım ücretinin yatırıldığına dair dekont ( Turnuvaya katılım ücreti 100 TL’dir.) hesap numarası Palu İlçe spor müdürlüğünden temin edilecektir.

Advert

Paylaş:
Advert