Elazığ`da Evlilik Hazırlığı Yapanlar İçin Fuar

Evlilik hazırlığı yapanların büyük merakla beklediği Düğün ve Ev Konsept Fuarı 5-8 Nisan’da Elazığ Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek

Elazığ`da Evlilik Hazırlığı Yapanlar İçin Fuar

Advert

Evlilik hazırlığı yapanların büyük merakla beklediği Düğün ve Ev Konsept Fuarı 5-8 Nisan’da Elazığ Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin yoğun ilgi göstereceği fuara birçok firma katılacak. Evlilik hazırlığında ihtiyaç duyulabilecek pek çok ürünün bir arada olacağı Elazığ Düğün ve Ev Konsept Fuarı’nda vatandaşlar indirimlerden yararlanma ve düğün öncesi alışverişlerini kısa sürede tamamlama şansına sahip olacaklar. Düğün ve Ev Konsept Fuarı’nda gelinlik ve moda evleri, organizasyon firmaları, oteller ve restoranlar, düğün salonları, fotoğraf stüdyoları, çeyiz firmaları, ev tekstili, mobilya, beyaz eşya, züccaciye, mutfak banyo ekipmanları, hali ve dekorasyon ürünleri, takı ve mücevher, davetiye ve nikâh şekeri, çiçekçiler gibi birçok alanda hizmet yapan firmalar yer alarak ziyaretçilere büyük kolaylık sağlayacaklar.
NEDEN ZİYARET ETMELİSİNİZ?
Gelinlikten davetiyeye, ayakkabıdan pastaya, düğün mekânlarından organizasyonuna kadar tüm ihtiyaçlarınızı dolaşmadan tek bir noktadan temin etme şansına sahip olabileceksiniz.

Advert

Paylaş:
Advert