Palu Yeni İHYA-DER`den Palu İçin Önemli Uyarı

Palu Yeni iİHYA-DER Palu`da yaygınlaşan uyuşturucu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Palu Yeni İHYA-DER`den Palu İçin Önemli Uyarı

Advert

Palu Yeni iİHYA-DER Palu`da yaygınlaşan uyuşturucu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yazılı açıklamada şunlara yer verildi;

"Geleceğimiz ve göz nurumuz olan çocuklarımız ve gençlerimiz arasında günden güne dehşet verici bir hızla yayılan ve HEPİMİZİ BÜYÜK BİR FELAKETE SÜRÜKLEME Potansiyeline sahip olan madde bağımlılığına (uyuşturucuya) karşı derhal el ele verip Kaymakamlığıyla, Belediyesiyle, Milli Eğitimiyle,Müftülüğüyle,Sağlık Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Çocuklarımızı ve gençlerimizi bir an önce bu bataklıktan derhal kurtarmalıyız. Bu konuda Palu STK Platformunun kurulmasını çok değerli buluyoruz. Gerekli adımlar derhal atılmalıdır. Şu an uyuşturucu salgın bir hastalık gibi yayılmaktadır. 

Eğer gereken yapılmadığı takdirde KURAN-I KERİM’de belirtilen şu ayetin muhatabı oluruz; ’ Bir de öyle bir fitneden sakının ki o. İçinizden sadece zulmedenlere erişmekle kalmaz (bütün topluma sirayet eder ve hepsini perişan eder.) Biliniz ki Allah’ın azabı şiddetlidir.’’ (Enfal-25) Böylesi bir felakatten Allah`a sığınırız.

Öyleyse toplum olarak maddi ve manevi tüm gücümüzle madde bağımlılığı ve benzeri kötülüklere karşı adeta bir seferberlik ilan edelim. Allah için bu uğurda mücadele ettiğimizde Rabbimizin bizi muvaffak kılacağından en ufak bir şüphemiz yoktur.

Allah iyilik edenlerle birliktedir."

PALU YENİ İHYA-DER TEMSİLCİLİĞİ

Advert

Paylaş:
Advert