Türk Telekom 2 bin 500 personel alacak

Türk Telekom, İŞKUR vasıtasıyla 2 bin 500 yeni personeli ailesine katacak..

Türk Telekom 2 bin 500 personel alacak

Advert

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türk Telekom- İŞKUR İstihdam İş Birliği İmza Töreni'nde yaptığı konuşmada, Türk Telekom'un yaklaşık 35 bin çalışanıyla dünyanın sayılı telekom şirketleri arasında yer aldığını ifade etti.

Programda konuşan Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Paul Doany ise Türk Telekom olarak yaklaşık 42 milyon aboneye hizmet vermenin gurur ve sorumluluğunu taşıdıklarına işaret ederek “2 bin 500 nitelikli tekniker alacağız” dedi. Doany şunları kaydetti:

"Türkiye'nin en büyük şirketlerine hizmet sunuyor, ülkemizin kalkınması için en yenilikçi bilgi ve iletişim teknolojilerini vatandaşlarımızla ve kurumlarla buluşturuyoruz. Bu bilinç ve sorumlulukla, 2017'de müşteri deneyimini mükemmelliğe taşıma yolculuğu olarak tanımladığımız EMPATİ programını başlattık. Amacımız, her bölge, saha ve iş biriminin müşterilerimize çok daha kaliteli hizmet sunabilmesini sağlamak ve Türk Telekom'un ürün ve servislerinden ülkemizde çok daha fazla insanımızın faydalanmasına imkan tanımak. Sahada müşterimizle temas eden teknik personel çok önemli. Bunun için İŞKUR ile imzaladığımız protokolle Türk Telekom bünyesine 2 bin 500 nitelikli tekniker alacağız. Sektörde en büyük istihdamı sağlayan ve sendikalaşmayı benimsemiş tek şirket olan Türk Telekom olarak ülkemizin istihdam politikasını destekliyoruz."

Advert

Paylaş:
Advert