Palu Platformu Kurumları Ziyaret Etti

Kuruluşunu geçen hafta basına açıklayan Palu Platformu bu hafta başta Palu Kaymakamlığı olmak üzere, Palu bulunan kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Palu Platformu Kurumları Ziyaret Etti

Advert

Kuruluşunu geçen hafta basına açıklayan Palu Platformu bu hafta başta Palu Kaymakamlığı olmak üzere, Palu bulunan kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Bugün saat 15:00`de Palu Platformu Başkanı Hakan Demir ve STK temsilcileri Kurum ve Kuruluşlara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Palu Platform üyeleri Kaymakam Mehmet Öztürk`ü ziyaret ederek başladılar.  Ziyaret esnasında Kaymakam Mehmet Öztürk ile görüşmede bulunan  Elazığ Platform Başkanı Selahattin Canpolat`a katıldı.

Platformun Palumuza hayırlı olması temennisinde bulunan Kaymakam Öztürk şunları dile getirdi; “Palu`da bulunan STK`ların böylesi bir birlikteliği sağlamaları ve Platform oluşturmaları çok güzel oldu. Temennimiz başta gençlerin zararlı alışkanlıklarına karşı ortak mücadele etmesi yanında Palumuzun diğer sorunlarına da çözüm noktasında faydalı olmalarıdır. Bizler Kaymakamlık olarak her türlü desteği bu konuda sunacağız. Allah utandırmasın.” dedi.

Platformun kuruluşundan dolayı memnun olduğunu dile getiren Elazığ Platform Dönem Sözcüsü Selahattin Canpolat şunları ifade etti;

“Bizler Elazığ`da 10 yılı aşkındır  170 STK olarak bir araya gelmiş bir platformuz. Palu`da böylesi bir Platform kurulması gayet isabetli olmuştur. Bu platforma tecrübemizle ve elimizdeki imkanlarla yardımcı olacağız. Palu Platformu Palululara hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Palu Platformu Başkanı ve STK temsilcileri İlçe Spor Müdürü Halis Demir, Palu Malmüdürü Burhanettin Canpolat, Palu Özel İdare Müdürü Ahmet Demirtaş, Palu Milli Eğitim Müdürü Fahri Alakaş, Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kurumu ve Palu Müftülüğü`nü ziyaret ettiler.

Daha sonra Palu Belediyesi`ne geçen Platform üyeleri Palu Belediye Başkanı Mehmet Sait Dağoğlu`nu ziyaret ettiler.

Platformun kuruluşundan çok memnu olduğunu dile getiren Başkan Dağoğlu şunları ifade etti;

“Bu platform ile yapılacak hizmetlerin daha iyi olacağına eminim. Önceden birine yaptığımız bir yardım yanlış anlaşılmalara mahal veriyordu. Ama bundan sonra Platform üzerinden gerçekleşecek dayanışma ve yardımlaşmaya kimse itiraz edemeyecek. Biz Belediye olarak elimizden her türlü yardımı yapacağız. Palumuza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Sitemize açıklamalarda bulunan Palu Platform Başkanı Hakan Demir şunları söyledi;

“Platform olarak bugün kurum ziyaretlerinde bulunduk. Bizleri kabul edip her türlü desteği vereceklerini açıklayan tüm kurumlarımıza teşekkür ederiz. Bundan sonra hızlı bir şekilde Platform yönetimini bir araya getirerek yol haritamızı belirleyeceğiz. Palumuz için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Bu konuda Paluluyum diyen tüm hemşehrilerimizden gerekli desteğide aracılığınızla buradan duyuruyorum.” dedi.

Advert

Paylaş:
Advert