Kovancılar`da ETSO ve KİAD İşbirliği İle KOSGEB Kursu Başladı

Kovancılar İlçesinde, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Kovancılar İş Adamları Derneği (KİAD) koordinesinde KOSGEB`in açtığı uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başladı.

Kovancılar`da ETSO ve KİAD İşbirliği İle KOSGEB Kursu Başladı

Advert

Kovancılar İlçesinde, Elazığ Ticaret  Sanayi Odası (ETSO) ve Kovancılar İş Adamları Derneği (KİAD) koordinesinde KOSGEB`in açtığı uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başladı.

Kovancılar ilçesinde Kovancılar İş Adamları Derneği binasında başlayan eğitim 4 gün sürecek. KOSGEB uzmanı Hakan Özcan`ın  kursiyerlere bilgi verirken, Proje Danışmanı Hasan Hayri Özkan`da yapmış olduğu proje örnekleriyle kursiyerlere yardımcı olduğu gözlendi

Konu ile ilgili açıklama yapan KİAD Başkanı Hanifi Bekirgil şunları dile getirdi;

“ETSO ve Derneğimiz işbirliği ile 30 kişilik Uygulamalı Girişimcik Eğitimine başladık. En evvela Kovancılarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Bu eğitim sonunda alınan sertifika ile KOSGEB` e başvuracak kişilere 50.000 TL. hibe 100.000 TL faizsiz kredi alma imkanına kavuşacaklardır. Tabi ki KOSGEB`in belirttiği çerçevede başvurular yapılmalı. Zaten bu kursumuzun amacıda KOSGEB`ten faydalanabilmek için gerekli olan şartların çerçevelerini öğrenmektir.. Kursa gerekli olan talebin çok olduğunu gördük.  Hatta Elazığ`dan kursumuza katılanlar var. Başta bu kursu açmada yardımcı olan Elazığ Ticaret Sanayi Odasına, buraya kadar gelen KOSGEB uzmanı Hakan Özcan Hocamıza, Proje Danışmanı Hasan Hayri Özkan ile kursiyerlere çok çok teşekkür ederim.” Dedi.

 

Advert

Paylaş:
Advert