Fuhuş evlerinin kapatılması için imza toplandı

Batman'da fuhuş, uyuşturucu ve benzeri işler için kullanıldığı belirtilen binanın mühürlenip kapatılması için mahalleli tarafından imza toplandı.

Fuhuş evlerinin kapatılması için imza toplandı

Advert

Batman'da uyuşturucu, fuhuş ve benzeri işler için kullanıldığı belirtilen binanın mühürlenip kapatılması için Şirinevler Mahallesi sakinleri, imza toplayarak, mahallelerinde bu tür ahlaksızlıkları istemediklerini ifade ettiler.

Son zamanlarda fuhuş ve uyuşturucu yuvası haline gelen saatlik ve günlük kiraya verilen evlerin sayısında artış yaşanırken, Şirinevler Mahallesi Toptancılar Caddesi üzerinde zemin katının kafe, diğer 4 katının fuhuş için kullanıldığı belirtilen binanın pencere ve kapıları, geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz kişilerce taş ve sopalarla kırılmış, tahrip edilmişti.

Bu tür ahlaksızlıkları ve fuhşiyatı mahallelerinde istemediklerini ifade mahalle sakinleri, Şirinevler Mahalle Muhtarı Muzaffer Esin'in başlatmış olduğu imza kampanyasına destek verdiler.

Fuhuş ve diğer kötü ameller için kullanıldığı belirtilen binanın mühürlenip kapatılması için imza topladıklarını bildiren Esin, bu imzaları Batman Valisi Ahmet Deniz'e götürerek, binanın kapatılması talebinde bulunacaklarını söyledi.

Esin, "Mahalleli olarak imza toplamış bulunmaktayız. Burada bulunan bir artı bir dairelerde yasal olmayan işler yapılıyor. Uyuşturucu, fuhuş ve benzeri işler yapıldığı için mahalleden büyük tepki aldı. Birkaç gün önce burada çıkan olaylardan dolayı mahalleli tarafından burası taşlandı. Şimdi eşyaları berbat durumdadır. Bildiğimiz kadarıyla bina kaçak olarak faaliyet yürütmektedir. Belediye binaya ruhsat vermemiş. Sadece kendilerine iş yeri ruhsatı çıkarmışlar. Biz, sayın valimizden özellikle burayı boşalttırmasını ve buranın mühürlenmesini istiyoruz. Yoksa ileride daha büyük sorunlar olabilir. Bir an önce buranın kapatılmasını istiyoruz." dedi. (İLKHA)

 

 



 

Advert

Paylaş:
Advert