PALU`DA STK`LAR ORTAK PLATFORM KURMA KARARI ALDI

Palu Kaymakamalığının daveti üzerine, Kaymakamlıkta bir araya gelen tüm Stk temsilcileri, yaptıkları istişare toplantısından sonra Palu STK Platformu kurma kararı aldı.

PALU`DA STK`LAR ORTAK PLATFORM KURMA KARARI ALDI

Advert

Palu Kaymakamalığının daveti üzerine, Kaymakamlıkta bir araya gelen tüm Stk temsilcileri, yaptıkları istişare toplantısından sonra Palu STK Platfotmu kurma kararı aldı. 

Edinilen bilgiye göre; Saat 10:00`da Kaymakamlık toplantısı salonunda,  Kaymakam Mehmet ÖZTÜRK, Belediye Başkanı M. Sait DAĞOĞLU, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halis BİLGİN, Milli Eğitim Müdürü Fahri ALAKAŞ, İlçe Müftüsü Mahmut ULUŞAHAN ve ilçede bulunan tüm STK temsilcileri, gençlerde yaygınlaşan madde bağımlılığı konusu ele alındı. Konu ile ilgili istişarelerin ardından önemli bir karar alındı. 

Tüm Stk`ların bir arada tutacak bir platform kuruldu. Palu Stk Platformu olarak özelde madde bağımlılığı ile mücadele genelde ise Palunun genel sorunlarına çözüm noktasında faaliyet etme kararı alındığı öğrenildi.

Ayrıca ilk toplantılarını Kaymakamlıkta, salı günü yapılacak. Stk`ların kendi aralarında  gerçekleştirecekleri toplantıda, Platforumun son şeklini ve içeriğini belirleyecekler.

Palununsesi olarak böyle bir hizmeti sonuna kadar desteklediğimizi belirtiyor kurulan Platforma başarılar diliyoruz.

Advert

Paylaş:
Advert