Elazığ`da Huzur 23 Asayiş Uygulaması Yapıldı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Huzur 23 asayiş uygulaması yapıldı.

 Elazığ`da Huzur 23 Asayiş Uygulaması Yapıldı

Advert

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Huzur 23 asayiş uygulaması yapıldı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

“Elazığ Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, ilimizde önleyici tedbirler dahilinde suç işlenmesinin önlenmesi, suça konu unsurların tespiti ve yakalanması ile kentin huzur ve asayişinin sağlanması amacıyla 15 Şubat 2018 günü 20:00-22:00 saatleri arasında “Huzur 23 Asayiş Uygulaması” düzenlenmiştir.

      Bu kapsamda, 3 noktada yapılan sabit yol uygulamasında ve 113 umuma açık istirahat ve eğlence yerleri (internet cafe, cafe, kahvehane, içkili eğlence yerleri, vb.) ile 8 park ve bahçede toplam 2175 şahıs ve 130 araç sorgulanmış; 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş ve kayıp olarak arandığı tespit edilen 1 şahıs da bulunmuştur. Ayrıca 1 şahsa kimlik bulundurmamaktan 124 TL idari para cezası uygulanmış ve 1 motosiklet sürücüsüne de 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddesinden 216 TL Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlenmiştir.

       İş yerlerine yönelik olarak yapılan denetimlerde ise; 4 iş yerine ruhsatsız olarak faaliyet göstermekten, 2 işyerine kapalı alanda sigara içirtmekten işlem yapılmıştır.” dedi.

 

Advert

Paylaş:
Advert