Kovancılar Hüda Par`dan Kovancılarla İlgili Önemli Açıklamalar

Kovancılar Hüda Par İlçe Başkanı Metin Suiçer, Kovancılar gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Kovancılar Hüda Par`dan Kovancılarla İlgili Önemli Açıklamalar

Advert

Kovancılar Hüda Par İlçe Başkanı Metin Suiçer, Kovancılar gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Son zamanlarda Kovancılar`da sosyal medyada insanları fotoğraflarıyla ifşa edip tehdit edenlere ve uyuşturucu satıcılarına yapılan operasyonlarla ilgi açıklamalarda bulunan Kovancılar Hüda Par İlçe Başkanı Metin Suiçer şunları dile getirdi.

"İlçemizde son zamanlarda yapılan operasyonlar yerel ve ulusal medyalarda yer tutmuştur. Özellikle başkalarına ait uygun olmayan  lise çağındaki çocukların fotoğraflarını  bir internet sitesinde yayınlayan, bunu insanlara bir şantaj aracı yapanlara karşı bir operasyon düzenlendi. Bu operasyonda gözaltına alınanların büyük bir kısmının bayan olması durumun vehametini ortaya koymaktadır. Ayrıca uyuşturucuya yönelik yapılan operasyonlar ve operasyonlar dışında gençlerin uyuşturucu kullanması parti olarak bizi ziyadesi ile rahatsız etmiş bulunmaktadır. Bu nedenlerden dolayı parti olarak,  bir açıklama yapma gereği duyduk. 

Partimiz İslamı refarans alan bir partidir. Parti olarak şuna inanırız, Bir toplumu yücelten ahlaktır ve bir toplumu yok eden ise ahlaksızlıktır. Manevi gelişim eğer maddi gelişimle paralellik arz etmez ise toplum ahlaki erezyona uğrayacağı muhakkaktır. Önlem alınmaz ise bu işin sonu uçurumdur. 

Yukarıdaki saydığımız suçları işleyenler bizim gençlerimizdir. Bu gençleri yetiştirenlerde maalesef bu toplumun bizzat kendisidir. Annesi, babası, öğretmeni, çevresi, vs. Eğer bu gençlik bu hale gelmişse toplum olarak kendimizi sorgulamalı, gerekli önlemleri alma noktasında bir araya gelmeliyiz. Bu konuda sorumluluğun en büyüğü Kaymakamlık makamınındır. Kaymakamlık makamı Kovancılarda devletin cisimleşmiş halidir. Sayın Kaymakam sağ olsunlar toplumun katmanlarını bir araya getirdi. Fakat atılan bu güzel adımlara karşılık,  toplum katmanlarının bunun devamını getiremediğini üzüntüyle belirtmiş olalım.   Devletin ve toplumun tüm kesimleri ister siyasi ister stk, ister ileri gelenler olsun tüm çıkar, menfaat yollarını bir tarafa bırakıp bir araya gelmelidir ve bir araya gelmek için girişimlerde bulunmalıdır. Bugün yaşanan bu gayrı ahlaki durum yarın diğer ailelerin çocuklarına sirayet edebilir.

Biz Parti olarak, Kovancılar`da yaşayan tüm gençleri kendi öz evlatlarımız olarak bilir ve bunun mücadelesini verdiğimizi ve vermeye de devam edeceğimizi herkesin bilmesini isteriz. Geçmişten bu yana yaptığımız mücadele ve bu mücadelede karşılaştığımız bin bir türlü eziyete rağmen yolumuzu sürdürdüğümüze tüm Kovancılar halkı şahittir. Gençlerimizin içine düştükleri bu bataklıktan kurtarmak için, atılacak tüm olumlu adımlara destek vereceğimizi tüm kamuoyuna bildiririz.” dedi

kaynak: kovancılarajans.com

Advert

Paylaş: