Öğrencilere ateş açıldığı haberleri yalanlandı

Gaziantep'te, okulda top oynayan çocukların üzerine ateş açıldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı olayın aslının, bir düğünde havaya ateş açılması sonucu 5'i çocuk 6 kişinin hafif yaralanması şeklinde olduğu öğrenildi.

Öğrencilere ateş açıldığı haberleri yalanlandı

Advert

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bir düğünde av tüfeğiyle havaya ateş açılması sonucu 5'i çocuk 6 kişi hafif yaralandı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olay, akşam saatlerinde Şehitkamil ilçesi Hacıbaba Mahallesi meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mahalledeki bir düğünde 6 ayrı suç kaydı bulunan ve "resmi belgede sahtecilik" suçundan firari olduğu öğrenilen K.Ö. tarafından av tüfeğiyle havaya ateş açıldı.

Saçmaların isabet ettiği R.Ö (10), E.Ö (11), H.H (13), H.Ö (14) Z.C (17) ve H.C (32) isimli kişiler hafif yaralandı. Yaralılar, ambulans ve çevredeki vatandaşlar tarafından Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polisin kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattığı belirtildi.

"Okulda top oynayan çocukların üzerine ateş açıldı" haberleri yalanlandı

Öte yandan, İLKHA'nın edindiği bilgilere göre, olayın okulun yanındaki bir sokak düğününde meydana geldiği, bazı haber kaynaklarında “okulda top oynayan çocukların üzerine ateş açıldı” şeklindeki haberlerin ise gerçeği yansıtmadığı belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



 

Advert

Paylaş: