Elazığ`da Kayıp üniversite öğrencisinin cesedine ulaşıldı

16 gündür kayıp olan Üniversite öğrencisinin cenazesi gölde bulundu.

Elazığ`da Kayıp üniversite öğrencisinin cesedine ulaşıldı

Advert

1 Aralık 2017 tarihinde kaybolan, 5 gün sonra kimliği ve cüzdanı Elazığ-Malatya arasındaki Kömürhan Köprüsü yakınlarındaki baraj göletinde bulunan Kovancılar Meslek Yüksekokulu İşletme Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Havva Deringöl'ün (22) cesedine uzun aramalar sonucu ulaşıldı.

Ailesinin kayıp başvurusu üzerine polis ve jandarma arama çalışmalarını, 11 gün önce Havva Deringöl’ün cüzdanın bulunduğu Kömürhan Köprüsü’nün çevresinde yoğunlaştırıldı.

Su Altı Grup Amirliğine bağlı dalgıçların Kömürhan Köprüsü altına kurulan yüzer platform üzerinde, ROV vasıtasıyla yaptıkları arama çalışmaları ve dalışlar sonucu Deringöl’ün cesedi suyun altında bulundu. Dalgıçlar tarafından çıkartılan genç kızın cesedi, cenaze aracına alınarak otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı Çitli köyünde oturan, Kovancılar Meslek Yüksekokulu İşletme Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Havva Deringöl, 1 Aralık 2017 günü Deringöl'ün Elazığ otobüs terminalinden Malatya minibüsüne bindiği ve genç kızın Kömürhan Köprüsü'ne geldiğinde araçtan indiği tespit edilmiş ve o günden sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Havva Deringöl'ün, bir arkadaşına, "Kendimi bir yerlerden atacağım" dediği ve bu konuşmasının ardından kendisinden haber alınamadığı iddia edildi. (Nedim Tekin – İLKHA)



 

Advert

Paylaş:
Advert