Palu Tekstil çalışanı kadınlardan Kudüs için anlamlı destek -VİDEO

Palu`da tekstilde çalışan kadınlar ABD'nin şer planına tepki göstererek, Filistinli Müslümanlara destek olmak için Fetih Suresi ve salavat okudular.

Palu Tekstil çalışanı kadınlardan Kudüs için anlamlı destek -VİDEO

Advert

ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü Siyonist işgalcilerin başkenti olarak tanıma kararına tüm dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor.

Palu Tekstil Firması bünyesinde çalışan 110 kadın işçi bir araya gelerek, ABD'nin Kudüs'ü siyonist işgalcilerin başkent kararına tepki göstererek, bir diz etkinlikler düzenlediler. Kadınlar, işgalcilere karşı direnen Filistinli mücahitlere destek amacıyla bin Fetih Suresi ve bir milyon salavat okudular.

Kudüs'e destek olmak için kendi aralarında karar aldıklarını söyleyen Fahriye Alanoğlu, "Fabrikada çalışan kadınlarla kendi aramızda karar aldık. Herkes okuyabildiği kadar haftalık Fetih Suresi ve salavat okuyacak ve bunu Kudüs`ün özgülüğü için Rabbimize arz edeceğiz diye anlaştık. Biz Palu Tekstil çalışanları olarak Kudüs`in özgür olması ve işgalci israilin Müslümanlara yaptığı zulmün son bulması için bin Fetih Suresi ve bir milyon salavat okuduk. Amacımız Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu başta Rabbimiz ve İslam ümmetine arzetmektir. Kudüs ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa Müslümanlarındır ve öyle kalacaktır. Kudüs Müslümanların başkentidir." dedi.

İşletme sahibi Hasan Hayri Özkan da şöyle konuştu: "Palu Tekstil Firması olarak çalışanlarımızın Yahudi zulmüne ve işgaline çare bulmak, Filistinli kardeşlerimize destek olmak amacıyla bin Fetih Suresi okuma ve bir milyon salavat okumalarını sonuna kadar destekliyoruz. Bundan işletme olarak çok memnun olduk. Burada çalışan elemanlarımızın böylesi bir karar alması bizleri memnun etmiştir. Bu ümmete diğer Müslüman kardeşlerimize inşallah örnek olur. Bu durumu Rabbimize sürekli olarak arz etmek için söz konusu dua seferberliğini devam ettirme noktasında çalışanlarımıza destek olacağız." dedi.

Özkan, ayrıca işletmemizde İslami duyarlılığın artması için daha güzel programlar üzerinde çalıştıklarını da belirtti. (Murat Polat - İLKHA) 

 




 

Advert

Paylaş:
Advert