Esenyurt Belediye Başkanı istifa etti

İSTANBUL-​Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti

Esenyurt Belediye Başkanı istifa etti

Advert

AK Partili Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu  görevinden istifa etti. Konu ile ilgili olarak Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada Kadıoğlu'nun kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı ifade edildi.

Mart 2004 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanı seçilen ve yaklaşık 13 yıl 8,5 aydır görevini aralıksız yürüten Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun bugün itibariyle kendi isteğiyle görevinden istifa ettiği belirtilen açıklamada, Kadıoğlu'nun istifaya ilişkin yazılı talebini Valilik makamına ilettiği belirtildi.

Açıklamada devamla; "Belediye Başkanımız son 3 yıldır muhtelif sağlık sorunları sebebiyle tedavi görmektedir. Sorumlu olduğu ilçenin ve Esenyurt halkının ihtiyacı olan hizmetlerin üretilmesinde ve yerine getirilmesinde bu sağlık sorunlarının engel olmaya başlayacağı kaygısı ile böyle bir istifa kararı almış bulunmaktadır. Sayın Belediye Başkanımız seçildiği günden bugüne kadar Esenyurt ilçesine ve halkına olan duyarlılık sebebiyle almış olduğu bu kararı saygı ile karşılıyoruz. Kendisine Esenyurt ilçesi ve içinde yaşayan insanlar adına gösterdiği insanüstü gayret, çaba ve çalışmalar, sağlık, eğitim, çevre, kültür, sosyal, barış daha nice hizmetlerinden ötürü sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi kamuoyu önünde sunarız." ifadelerine yer verildi.  (İLKHA)

 


 

Advert

Paylaş:
Advert