Başkan Yanılmaz: “Şehri Bir Bütün Olarak Değerlendiriyoruz”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Akçakiraz Beldesi Yenice Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledikten sonra belde sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Yanılmaz: “Şehri Bir Bütün Olarak Değerlendiriyoruz”

Advert

Başkan Yanılmaz’ı Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Akçakiraz Eski Belediye Başkanı Emin Efendioğlu, Yüzbaşı Mahalle Muhtarı Fethi Arpa, Yeşilkuşak Mahalle Muhtarı Remzi Bayram, Bahçekapı Köyü Muhtarı Nadim Duman, Yenice Mahalle Muhtarı İsmail Teknetaş ve çok sayıda mahalle sakini karşıladı.
Elazığ Belediyesi olarak yapmış oldukları hizmetin vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını belirten Başkan Yanılmaz, belde sakinleriyle bir süre sohbet ederek istişarelerde bulundu.
Yenice Mahalle Muhtarı İsmail Teknetaş, yapılan hizmetlerden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.
 AKÇAKİRAZ BELEDİYE BAŞKANI KAYA: “ELAZIĞ BELEDİYESİ’NE MÜTEŞEKKİRİZ”
 Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, belde için tarihi bir gün olduğunu, 40 yıllık bir problemin çözüme kavuştuğunu belirterek konuşmasında şunları söyledi:
 “ Akçakiraz’ın Yenice Mahallesi'nin yolu gerçekten çok kötüydü, bizim sunduğumuz bazı katkılar var fakat o yolun asfaltını imkânlarımızla gerçekleştiremedik. Çünkü bütçemiz yoktu, imkânlarımız kısıtlıydı. Bu durumu Elâzığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a anlattığımız anda yapalım dedi. Biraz zaman istedi ve hakikaten zaman bu zamanmış. Başkanımız Mücahit Yanılmaz gerçekten de sürece dâhil oldu. En kısa zamanda bitecek olan bir çalışmayı başlatarak mahallenin nefes almasını sağladı. Ben bu çalışmalardan dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyorum.”
Elazığ Belediyesi olarak yapılan her hizmetin şehrin tanınmasına, Elâzığ’a olan sevgi ve muhabbetin artmasına vesile olduğunu söyleyen Başkan Mücahit Yanılmaz ise açıklamasında şunları ifade etti:
 “Akçakiraz’ın en önemli meselelerinden biri olan Yenice mahallemizin yolunu yapıyoruz. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bir kısım imkânlar var ki belde belediyemizin imkânları ile yapılabilecek işler değildir. Akçakiraz Belediye Başkanımız genç, çalışkan, dinamik, iyi bir takipçi, iyi bir sonuç odaklı çalışan bir kardeşimizdir. Belediye Başkanımız Akçakiraz’da çok güzel hizmetler yapıyor yapmaya da devam edecektir. Belediyemiz 2014 yılından sonra büyük hizmetler yaptı ve yapmaya devam ediyor. Elazığ Belediyesi Büyükşehir olmaktan ziyade bölgesel bir il olma yolunda adım adım ilerliyor. Sadece Elâzığ’a değil Tunceli, Bingöl, Muş, Diyarbakır'ın belirli yerlerine hizmet gönderiyoruz. Yaptığımız her hizmet aynı zamanda Elazığ'ın tanınmasına Elâzığ’a oralardan sevgi ve muhabbetin artmasına vesile oluyor. ”

Advert

Paylaş:
Advert