Son dakika da kurtarilan 3 puan...

Kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı maçta Hicret gençlik spor' a da puan şansı tanımadı. Bu sezon iç sahada çıktığı üçüncü maçında tek farklı galibiyet ile tamamlayarak iç saha yenilmezliğini sürdürerek yukarılara emin adımlarla yükselişini sürdürdü.

Son dakika da kurtarilan 3 puan...

Advert

Kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı maçta Hicret gençlik spor' a da puan şansı tanımadı.
Bu sezon iç sahada çıktığı üçüncü maçında tek farklı galibiyet ile tamamlayarak iç saha yenilmezliğini sürdürerek yukarılara emin adımlarla yükselişini sürdürdü.


Dünkü maçta çok enteresan anlar yaşanarak hafizalarda yer edinen bir maç oldu.


Saat 12 de Palu ilçe stadında ağırladığı maçta Hicret gençlikspor ile karşılaşan ekibimiz maça etkili ve önde rakibin çıkmasını engellemek için baskı yaparak başladı.Nitekim golümüz organize gelişen bir atakla Kadir` in orta sahada topu çok klas bir şekilde sağ kanada Murat ile buluşturması ve Murat`ın ceza sahası içinde ki Mehmet`e alda at dercesine atması, Mehmet in bu ikramı değerlendirip gole çevirmesiyle Paluspor u 10.dakikada 1/0 öne geçirdi. Baskıyı devam ettirdiği sırada beklenmedik bir şekilde atağa çıkan Hicret gençlik spor  23 dakika da Oktay in golüyle durumu 1/1 getiren golü attı.


Golun şokunu üstünden atan ekibimiz 23 dakika da bulduğu penaltı pozisyonu ve Yavuz`un gole cevirmesiyle skoru 2/1`e getirdi.  soyunma odasına 2/1  üstün giren taraf oldu.


İkinci yarı da ilk yarıya nazaran orta saha mücadelesi şeklinde geçerken ani gelişen atağımızda rakip kalecinin oyuncumuza yaptığı hareket ile penaltı oldu. Furkan ise maalesef penaltıyı kaçırdı.

Kaçan penaltı üzerine Hicret gençlikspor oyuncuları baskıyı artırdı. Orta ceza sahamız için gelişen atakta Hicret gençlik spor adına penaltı noktasını hakem  üçüncü kez gösterirken dakikalar 85 i gösteriyordu. Topun başına geçen rakip oyuncu Erol un vuruşunu kalecimiz Muhammet soluna gelen topu çıkarak 3 puanin gelmesine büyük pay sahibi oldu.


Penaltılarla geçen maçta son gülen ve iç saha avantajını iyi kullanan Paluspor oldu.
Maçın geneline baktığımızda önce maçlar gibi tek farklı skorlarla maçları almamız güzel ama olası bir iç saha mağlubiyetimiz takım içinde dağılmaya  sebep olabilir. Üstünlük golü bulduktan sonra geriye çekilmektense orta olanı kalabalık tutup farkı açmaya gol atmaya çalışması gerekir kanaatindeyim.
Bu haftaki maçın enlerini seçmek gerekirse  son dakika da kurtardığı penaltı pozisyonu ile kaleci     Muhammet ile barış vede Kadir`i seçtik.

Advert

Paylaş: