Palu Kaymakamı Gökdere (Erdürek) ile Köklüce (Kileban) Köylerini ziyaret etti

Palu Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK Palu İlçe Kamu Kurum ve Kuruluşlarının amirleri, İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte Gökdere (Erdürek) ve Köklüce (Kileban) köylerinde incelemelerde bulundu.

Palu Kaymakamı Gökdere (Erdürek) ile Köklüce (Kileban) Köylerini ziyaret etti

Advert

Palu Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK Palu İlçe Kamu Kurum ve Kuruluşlarının amirleri, İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte Gökdere (Erdürek)  ve Köklüce (Kileban) köylerinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam ÖZTÜRK ilk olarak Gökdere Köyü İzmir İlk ve Orta Okullarını ziyaret ederek, okul hakkında İlçe Milli Eğitim Müdüründen bilgi aldı.

Daha sonra sınıfları gezen Kaymakam ÖZTÜRK öğrencilerle sohbet etti. Okuldaki incelemelerini tamamlayan Kaymakam ÖZTÜRK daha sonra Gökdere Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.

Gökdere köyündeki incelemelerini tamamlayan Palu  Kaymakamı daha sonra Köklüce (Kileban) köyüne geçti. Köklüce (Kileban)  köyünde Kaymakam ÖZTÜRK tarafından bakım ve onarımı yaptırılan Köklüce Köyü İlkokulunu inceleyen Palu Kaymakamı bakım onarım hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Son olarak Köklüce (Kileban)  Köyünde hayırsever vatandaşlarımız tarafından yaptırılan camiinin açılışını gerçekleştirdi.

 

 

Advert

Paylaş: