ELAZIĞ`IN 9 AYLIK ASAYİŞ RAPORU AÇIKLANDI

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü 2017 yılı ilk 9 ayı ilimiz genelinde gerçekleştirilen genel asayiş uygulamaları hakkındaki raporu açıkladı.

ELAZIĞ`IN 9 AYLIK ASAYİŞ RAPORU AÇIKLANDI

Advert

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü 2017 yılı ilk 9 ayı ilimiz genelinde gerçekleştirilen genel asayiş uygulamaları hakkındaki raporu açıkladı. Açıklamada;

"Elazığ İl Emniyet Müdürlüğümüzce genel güvenlik ve kamu düzeninin sağlanması, muhtemel terör eylemleri ile meydana gelebilecek asayiş olaylarının önlenmesi ve suça konu unsurların tespitine yönelik 2017 yılı ilk 9 ayı süresince ilimiz merkez ve ilçelerinde Huzur Operasyonları kapsamında gerçekleştirilen toplam 37 Genel Asayiş Uygulamasında;
4.768 araç, 1.905 umuma açık iş yeri ve 132 parkta toplam 35.400 şahıs sorgulanmış olup 1’i PKK Terör Örgütü Üyeliğinden olmak üzere çeşitli konulardan aranma kaydı olan 80 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, Yoklama Kaçağı olduğu tespit edilen 17 şahıs hakkında da idari işlem yapılmıştır.
Yapılan uygulamalar esnasında çeşitli konulardan 114 şahsa, 229 araca ve 55 işyerine adli ve idari işlemler yapılmıştır. Yapılan üst, mekan ve araç aramalarında 4 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca ve 7 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir." denildi.

Advert

Paylaş:
Advert