Haberimiz Ses Getirdi

Palu Spor ’un Akıbeti belli oldu

Haberimiz Ses Getirdi

Advert

Maçların başlamasına çok kısa bir süre kalmışken Palu Spor ‘un akıbetinin ne olacağı tartışılıyordu. Palulu sporseverler sitemize attıkları mesajlarla haber yapıp gündem yapmamızı istediler. Bizde Palununsesi olarak 1957 den bu yana Elazığ amatöründe mücadele eden Elâzığ’ın en köklü ve başarılı kulüplerinden Palu spora sahip çıkılmaması için haber yapıp gündeme taşıdık. Haberimizden sonra  bazı gelişmeler oldu.Palu Spor eski başkanı Ferhat ATAŞ İlçe kaymakamıyla yaptığı görüşmeden sonra Palu SK,sitesinden şu açıklama geldi:

PALU SPOR SAHİPSİZ DEĞİL !!!

# Daha önce yeteri kadar destek alamadığını söyleyerek Palu Spordan istifa eden ve Palu Sporu kaymakamlığa teslim eden Ferhat Ataş Sezonun başlamasına 3 gün kala Palu Sporun kurulmasında hiç bir girişimde bulunulmaması ve Palu sporun feshedilmesi noktasına geldiğini gören Başkan Ferhat Ataş Palu Sporun daha fazla Sahipsizliğine seyirci kalamam Palu Spor Sahipsiz değildir diyerek tekrardan Palu Spor başkanlığına devam etti.

# Palu Sporun Feshedilmemesi için elinden geleni yapan Ferhat Ataş, Ayhan Öztürk, Şükrü İnce ve Yavuz Aktaş’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz...

Advert

Paylaş:
Advert