HUZUR 23 ASAYİŞ UYGULAMASI

Elazığ`da Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş uygulaması yaptı.

HUZUR 23 ASAYİŞ UYGULAMASI

Advert

Yapılan uygulama ile ilgili Elazığ Emniyet Müdürlüğü şu açıklamayı yaptı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, ilimizde önleyici tedbirler dahilinde suç işlenmesinin önlenmesi, suça konu unsurların tespiti ve yakalanması kentin huzur ve asayişinin sağlanması amacıyla 09 Eylül 2017 günü 20:00-22:30 saatleri arasında “Huzur 23 Asayiş Uygulaması” düzenlenmiştir.
Bu kapsamda, umuma açık istirahat ve eğlence yerleri (internet cafe, cafe, kahvehane, içkili eğlence yerleri, vb.) ile yapılan yol uygulamalarında toplam 1775 şahıs ve 54 araç sorgulanmış, 3 şahsın çeşitli suçlardan aranma kaydı olduğu tespit edilerek gerekli yakalama işlemleri yapılmıştır. 1 şahsın üst aramasında 2 gr esrar maddesi,1 şahsın üst aramasında kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir. Ayrıca 1 şahsa ehliyetsiz araç kullanmaktan 1750 TL Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlenmiş, 2 motosiklet de trafikten men edilmiştir.
İş yerlerine yönelik olarak yapılan denetimlerde ise; 2 işyerine kimlik bildirimi yapmadan işçi çalıştırmaktan, 5 iş yerine ruhsatsız olarak faaliyet göstermekten, 1 işyerine ise filtre programı bulundurmamaktan idari işlem yapılmıştır.

Advert

Paylaş: