Bunu Yapanlar İnsan olamaz

Belediye Servis duraklarının camlarını yine kırdılar

Bunu Yapanlar İnsan olamaz

Advert

Palu’da Kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından gerçekleşen saldırıda daha önce yine saldırıya maruz kalmış olan camlar yenilenmesine rağmen tekrar saldırıya uğradı.

Palu Belediyesi tarafından icraat ve hizmetlerin anlatılması ve vatandaşların çeşitli konularda bilgilendirilmesine yönelik yaptırılan ilçenin belirli bölgelerindeki otobüs ve servis duraklarının reklam tabelaları tekrar saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından gerçekleşen saldırıda daha önce yine saldırıya maruz kalmış olan camlar yenilenmesine rağmen tekrar saldırıya uğradı.

 Mahalle sakinleri servis duraklarının kırılan camlarına tepkili gösterdiler. Esentepe ve Kalekent Mahalleri kavşağında bulunan Reklam Tabelaları Emniyetin Mobese kameralarının hemen altında olmasına rağmen bu olaya karışanlar neden bulunamıyor diye serzenişte bulunuyorlar.

Halkın ödediği vergilerle yapılan, yağışlı ve rüzgârlı havalarda yolcuların sığındıkları bekleme durak camlarının kırılma olayını kınayan vatandaşlar, bu eşya ve materyallerin tüm Paluluların olduğunu belirttiler.

Advert

Paylaş:
Advert