PALU DOĞALGAZ’A KAVUŞUYOR

Doğalgaz seyyar istasyonun yer teslimi Kalekent mahallesinde yaptı.

PALU DOĞALGAZ’A KAVUŞUYOR

Advert

Palu Belediye Başkanı M.Sait DAĞOĞLU ve Elazığ AKSA doğal gaz Bölge Müdürü Resul KORKMAZ Doğalgaz seyyar istasyonun yerinin teslimini Kalekent mahallesinde yaptı.

Elazığ AKSA Doğal Gaz Bölge Müdürü Resul KORKMAZ Kalekent ve Esentepe mahallesinde Kasım ayının ortalarına doğru doğal gazı vermeyi planladığını,2018 yılında diğer mahalleleri doğal gaza kavuşturacağını söyledi.

Palu Belediye Başkanı M.Sait DAĞOĞLU açıklamalarında; ‘Doğalgaz için girişimlerimiz netice verdi. Bundan da tabi çok mutluyuz. Doğalgaz kullanımı bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ekonomik anlamda desteklenmesi hem de çevresel anlamda hava kirliliğinin azaltılması açısından önemliydi. Maalesef burada doğalgaz olmayışından dolayı vatandaşlarımız hava kirliliğinden olumsuz etkileniyordu. Sonbahardan itibaren doğalgaz Kalekent ve Esentepe mahallelerimizde kullanılmaya başlayacaktır. İnşallah önümüzdeki kışa Palu’nun tamamının doğalgaz kullanacağını düşünüyorum. Hem mutfakta, hem banyoda hem de ısınmada kullanılmasıyla gider maliyeti, büyük ölçüde düşecektir. İlçe belediye başkanı olarak bu güzelliğe vesile olduğumuz için mutluyum. Ben tekrar ilçe halkına hayırlı olmasını diliyorum ’dedi.

Advert

Paylaş:
Advert