Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmıyor

Haydi, Çocuklar Spora

Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmıyor

Advert

Elazığ Belediyesi Ulaşım Spor Kulübü tarafından “Haydi Çocuklar Spora” sloganıyla başlatılan yüzme eğitimleri kapsamında çocuklarımız yüzme öğrenmeye devam ediyor

 

Elazığ Belediyesi’nin yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmasın hedefi doğrultusunda olimpik yüzme havuzunda uzman hocalar eşliğinde sürdürdüğü eğitimlerde 700’e yakın çocuğumuz onbeşer kişilik gruplar halinde eğitim almaya devam ediyor.
Yaz tatillerini dolu dolu geçiren çocuklar bir yandan yüzme eğitimi alırken bir yandan da bedensel gelişimlerine katkı sağlıyor. Kız öğrencilere bayan antrenörler tarafından, erkek öğrencilere ise erkek antrenörler tarafından eğitimlerin verildiği yüzme kurslarıyla, çocuklarımızın hem sağlıklı bireyler olarak yetişmesi hem de spor alanında şehrimizi ve ülkemizi çeşitli mecralarda başarıyla temsil edebilecek donanıma sahip olması hedefleniyor.
İKİNCİ ETAP KAYITLARI DEVAM EDİYOR
Elazığ Belediyesi tarafından öğrencilerin daha verimli bir yaz tatili geçirmesi amacıyla başlatılan yüzme eğitimlerine çocukların ve ailelerin yoğun ilgisi devam ediyor. 1 Eylül 2017 tarihine kadar devam edecek yüzme kursu eğitimlerine ise öğrenci kayıtları halen devam ediyor. Kurs bitiminde ise eğitim verilen öğrenciler arasından seçilecek performans öğrencileriyle çalışmalar devam edecek. Seçilecek performans öğrencileriyle sürdürülecek çalışmaların sonucunda bu öğrencilerin çeşitli spor müsabakalarında ilimizi temsil etmeleri sağlanacak.

Advert

Paylaş:
Advert