Palu’da, Kitapları sakıncalı olan Emekli Albayın Kitapları neden bedava dağıtılıyor?

Aldığınız Kitaplardan Emin misiniz?

Palu’da, Kitapları sakıncalı olan Emekli Albayın Kitapları neden bedava dağıtılıyor?

Advert

Özellikle geçtiğimiz süreçte tefrikalı konulara giren ayrıştırıcı yazılar yazan Müslümanlar arasında bölünmelere neden olabilecek konuları içerdiği halde böyle süreç içeresinde bu kitapların kamyonlarca doldurulup Türkiye’nin her yerinde halka bedava dağıtılmasını kaygı verici olarak buluyoruz. Yetkililer neden seyirci kalıyor?

Görüşüne başvurduğumuz Eğitimciler bu tip kitapların içeriğinin toplumda ciddi yaralanmalara sebebiyet vereceğini bu tür kitapların kontrolden geçmesi gerektiğini özellikle gençlerin okurken çok dikkatli olmaları gerektiğine vurgu yaptılar.

Palu’da bugün Cuma namazından sonra Emekli bir albayın kitapları bedava dağıtıldı. Vatandaşlar İslamidir deyip aldılar. Kitabın yazarı şimdiki diyanet işlerini, mavi Marmara’yı hedef alan TGRT grubunun kurucusu. Hani Müslümanların hayır paralarıyla kurulup şuanda gayri İslami yayınlar yapan kanal…

Bu adamın kitaplarında Müslümanlar tekfir edilip kâfirlikle itham edilmekte. Mezhepçilik yapılmakta. İslam dünyasında tanınan âlimler sapıklıkla ve kâfirlikle itham edilmekte.

 İbn Teymiyye

Aliyyü’l-Kari

 İbn Kayyım

 Birgivi

Cemaleddin Efgani

 Abduh

 Seyyid Kutub

Mevdudi

Advert

Paylaş:
Advert